Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Valve Steam Machine
-
Senior Member
Bai frate nu mai are voie omul sa dispara din online cateva zile si sa zaca linistit, ca era sa lanseze astia Half Life 3 fara mine! 
Am urmarit si eu cu atentie toate stirile despre Valve Steam Machine si pot spune ca as cumpara-o day one doar in urmatoarele 2 scenarii:
1. Sa iasa day one cu Half Life 3 exclusiv pe Steam. In momentul ala nu ma mai intereseaza nici specs nici nimic.
2. Pentru colectie, cred ca sta bine langa Xbox, PlayStation si Nintendo.
Other than that, din moment ce vad specificatii similare cu XSX/PS5, clar nu reprezinta un concurent direct pentru PlayStation 6 sau next Xbox.
Inteleg ca vor sa o tina la un anumit price point, dar daca te uiti pe specificatii (si daca sunt reale...) si tii cont ca practic urmatorul Xbox (~2027) va fi tot un hybrid Console/PC ca si Steam Machine si va rula atat libraria de Xbox cat si pe cea de Steam, why bother?
Chiar si dublu ca pret, daca specificatiile sunt reale, noul Xbox va fi practic un PC high end la momentul ala. Il cumperi pentru o perioada lunga. Vad totusi un target real in categoria celor care joaca inca in 1080p acolo unde Steam Machine probabil va excela, in special daca pretul va fi bun.