Single post: Clair Obscur: Expedition 33
-
Senior Member

Originally Posted by
Espiritus
^Singura soluție e sa se vanda bilete nominale netransmisibile.
Din punctul meu de vedere orice organizator care are puțin respect pentru oameni interzice revânzarea biletelor la evenimente extrem de căutate așa cum e asta, iar orice organizator nu face asta nici nu merita banii mei in prima instanta. Avem evenimente excelente de muzica clasica in București, iar Ateneul Roman este o clădire foarte frumoasă cu o acustică superbă. Go local!

Gândește-te că sălile sunt foarte încăpătoare: La Seine Musicale – 4.000 de locuri, Geneva Arena – 9.500 de locuri, Tempodrom Berlin – 4.200 de locuri, etc.
Probabil nu s-au așteptat să existe o cerere atât de mare, având în vedere tipul concertului – video-game soundtrack.
Biletele nominale ar fi o soluție. În alte locuri se practică și varianta cu bilete blocate până în ultimele 24h, iar în altele vânzarea se face exclusiv prin resale oficial. Totuși, dacă aceste mecanisme nu sunt strâns legate de biletele nominale, cu posibilitatea de a fi schimbate oficial, devine greu de combătut fenomenul.

Originally Posted by
Espiritus
Avem evenimente excelente de muzica clasica in București, iar Ateneul Roman este o clădire foarte frumoasă cu o acustică superbă. Go local!

Cât sunt în București, merg des la evenimente culturale - teatru, concerte simfonice, operă câteodată. În ultimele săptămâni am avut și câte două evenimente pe săptămână.
Totuși… una-i una, alta-i alta. Sunt lucruri diferite și una nu o înlocuiește pe cealaltă.
LE: Voiam să scriu în postarea de mai sus, însă am uitat. Prețul oficial al biletelor, în sălile care m-au interesat, a fost între 35 € și 110 €, în funcție de oraș și tipul de loc.