În lipsă de jocuri în perioada asta am zis să îl încerc să văd cum e având recenzii bunicele și fiind și destul de ieftin. Concluzia e ca, incredibil, nu înțeleg cum mi-a scăpat anul trecut [emoji1787]
Pentru “bătrânii” de pe forum, fani ai jocurilor RPG trebuie încercat neapărat. Așa vibe de Gothic, Skyrim, Arx Fatalis pentru cine l-a jucat îți dă jocul ăsta. Un joc extrem de complex cum se făceau pe vremuri care dacă te prinde, pur și simplu nu te mai poți desprinde de scaun. Sigur grafica nu se ridică la nivel de 2025 dar este ok, harta nu foarte mare dar plină de tot felul de surprize, tot felul de mine, grote în care te pierzi pur și simplu. Nu îmi place ca este gândit a fi jucat în first person desii experimental în setări găsești și third person ca și setare dar te obișnuiești repede.
Am înțeles ca a fost realizat de o echipa mica cu un buget redus, dar este fantastic ce au realizat băieții ăștia și merită fiecare leuț cheltuit [emoji108]
Eu am băgat până acum vreo 15 ore și am început cu un Thief pe dagger build, dar posibilitățile sunt nenumărate!
Must Play pentru fanii jocurilor RPG mai old school!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk