Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
20-01-2026 15:11 #2957 SP
Senior Member
Dpdv al stabilitatii da, n-am intalnit probleme tehnice deloc, dar eu am jucat exclusiv offline. Este 1-1 cu jocurile initiale. Ce era clunky atunci, este si acum. AI-ul este extrem de agresiv, uneori prea agresiv, dar odata ce iti dai mana iti amintesti ca asa era si cand bagam fise din alea in copilarie! 
In afara de trophy related tasks, eu am petrecut cel mai mult timp in MK 1,2 si 3 Arcade versions, care de altfel arata si cel mai bine. Ai o sumedenie de setari, mi s-a parut super tare ca poti opta pentru a pastra frame-ul acela de Arcade sau de TV old school, poti inclusiv sa simulezi o imagine de TV cu tub.