Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Pareri tipice si aici in majoritatea cazurilor, ca peste tot - daca scoteau un joc care nu s-ar fi ridicat la asteptarile majoritatii - Ubisoft sux. Daca au ales sa anuleze proiectul, tocmai ca sa nu scoata acel joc care nu s-ar fi ridicat la asteptarile majoritatii - Ubisoft sux.

Viata merge mai departe - jocurile originale sunt inca acolo si le puteti juca. Au investit si au pierdut o gramada de bani si au decis ca nu e cazul sa mearga mai departe. E treaba lor, sunt banii lor. E decizia lor.

Eu ii felicit pentru curaj si oricat as fi apreciat jocul in orice forma, de dragul nostalgiei, aleg sa respect decizia de a-l tot amana si apoi anula, daca nu se ridica la anumite standarde.
Nu cred ca e vorba de Ubisoft sux pentru ca au anulat POP. Ubisfot sux pentru ca asa a ajuns compania asta. Sa nu ma intelegi gresit, am fost mare fac al acestei companii, ba chiar am fost pe punctul sa ma angajez la ei, am fost mare fan al jocurilor pe care le scoteau, dar inainte scoteau jocuri cu suflet daca pot spune asa. Acum scot de dragul de a scoate, pline de lucruri inutile, repetitive si nimic inovator din pacate.

Cat despre anularea POP e logic sa nu primeasca laude pentru asta. Adica te lauzi ca aduci pe piata un remake/remastered sau ce voia el sa fie in loc sa vii cu un nou titlu POP care cel mai probabil ar fi avut succes cel putin printre fanii acestui joc (ma numar unul dintre ei, de curand am rejucat toata seria), dupa care anulezi jocul...dupa ceva timp revii si spui ca de fapt productia continua si ca se va lansa undeva in 2026 ca mai apoi sa vii iar cu anuntul ca il anulezi.

Hai sa fim corecti...compania UBISOFT a apus de mult si cu ea au apus si jocurile bune ale lor (POP, AC, Splinter Cell, etc)...pacat