Single post: Console Club
-
Admin
Sincer Papillon_, nu stiu ce va fi. Daca nu reusim sa ne distrugem reciproc prin atacuri nucleare sau mai stiu eu ce razboaie inutile... ma gandesc ca fara un control extrem de concret asupra AI-ului, nu avem nicio sansa sa trecem de pasul acesta al evolutiei. Si cand ma refer la control, nu ma refer la a face noii roboti sau AI-ul in sine un nou set de "sclavi" pentru omenire. Initial ma gandeam la un set de reguli peste care AI-ul sa nu treaca no matter what (vezi legile lui Asimov). Dar deja am vazut experimente si experiente cu AI unde acesta incalca regulile fara probleme. Ba mai mult, le si motiveaza.
Dar poate ar trebui sa facem un topic dedicat pentru AI... aici la urma urmei e vorba despre console. Si ne place sau nu, dar AI-ul va fi parte integranta din next-gen. Atat pe partea de development, cat si pe partea de testare, randare, gameplay. Cam toate CPU-urile si GPU-urile care ies, sunt cu accelerare AI. Numai pentru faptul ca se face un offload de pe CPU's & GPU's pentru main tasks, si e un castig. After all, ce fac si Nvidia si AMD si Sony cu extra frames and stuff, tot de AI tine. Nu eram un mare fan al acestor frame-uri fake, pana am vazut niste teste in care imaginea cu DLSS arata mai bine decat imaginea randata in full res. So, if you can have 2-3x the FPS and better looks, why not?