Single post: Vand PlayStation 5 Pro 2TB SSD Sigilat
-
Senior Member

Originally Posted by
iry
Eu nu inteleg cum puteti da avans asa la intamplare pe internet, mai ales cuiva necunoscut. Incredibil cat de usor se pot pacalii oamenii, nu era clar ca la pretul ala este teapa curata? ffs...
Da, unii oameni se pot pacali usor. Te aprob iry! Eu am vorbit cu acest individ o singura data la telefon pe whatsapp si i-am spus din start omului: Nene eu nu vreau belele, mai ai o consola, e totul in regula? Mi-a raspuns afirmativ ca da, i-am dat un avans de 500 lei si restul de 2000 cand primesc consola si s-o verific ca e ok. Vina aici a fost a mea ca n-am stat prea mult sa gandesc ca unii pot lua doar avansuri si nu livreaza nimic. Eu nu stiu ce a fost in capul acestui om ca acum realizez ca mi-a trimis si o confirmare de plata care e FALSA din BRD. Daca ma apuc sa-i fac plangere la politie da de probleme mai mari decat 340 lei dar nu cred ca-si da seama.
Mai vand si eu chestii pe OLX care nu-mi mai trebuiesc, ce are omul prin casa. In decembrie 2025, am vandut statia de amplificare a tatalui un Yamaha N600, produs folosit vreo 7 ani. Pretul a fost de 1200 lei cu factura de atunci si tot ce trebuie. O d-asta noua e peste 3000 lei. Cumparatorul mi-a cerut o filmare video cu produsul functionand. I-am facut filmarea si i-am trimis-o la 5 minute dupa ce mi-a cerut-o, vazand ca totul a fost in ordine a doua zi cand m-am intalnit cu dansul nici n-a mai vrut sa urce la mine sa o probeze. Gata domle esti parolist!
Asta e primul anunt in care cumpar ceva de valoare mai mare cu livrare, cand sunt in Bucuresti si gasesc ceva care imi atrage atentia (de obicei sunt jocuri de PS5) mereu ma vad cu oamenii. Saptamana trecuta nu stiu ce a fost in capul meu.... Ma vedeam ca joc RE Requiem in PRO mode 
si ca am luat un PS5 PRO cu 500 de euro in loc de 750-800 cat e unul in magazin. Asa se dau tepe si de apartamente, masini si ce dracului o mai fi... Asta e unul din talentele noastre.
Tin de asemenea sa-i multumesc lui Ionut83 pentru discutii si implicare.
---------- Post added 26-02-2026 at 14:03 ----------
Am primit restul de 340 lei. Donatelo imi cere pe whatsapp sa sterg ce am scris aici, ca el e om serios, nu ce am "dedus" eu. Daca tot spui ca esti serios, ai doi cumparatori de PS5 PRO: Ionutz83 si Espiritus. Hai sa vedem daca le poti trimite consolele la 2400 lei/tva inclus bucata ca sa ma contrazici.