Single post: Vand PlayStation 5 Pro 2TB SSD Sigilat
-
Member
Espiritus, eu iti doresc sincer sa primesti consola promisa.
Astaa am vrut si eu, nu de avans era vorba.
Dar daca dupa toate cele descrise aici cineva inca mai crede in povesti, ce sa mai spun, ne meritam soarta.
Pai el de o saptamana nu raspunde la telefon la curier, desi a avut timp, nu a gasit 15-20 minute sa impacheteze o consola si apoi sa se ocupe sa o predea desi stia ca primise avans......
Si in celalalt topic de anul trecut scria ca a luat consola pentru el, ca nu se poate bucura de ea ca se muta, acum aceasi poveste, ca a luat-o pentru el, ca o da in pierdere, ca el nu se ocupa cu asa ceva, dar el avea, cel putin pana acuma trei console de dat (mie, tie si lui Cristache), mai are si un Rog Ally X de vanzare, Iphone 16 Pro, etc, dar el nu se ocupa cu asa ceva.
Pai normal ca dupa ce a vazut ca a scris Cristache07 aici nu a vrut sa isi strice reputatia si acuma se comporta ca cel mai corect om, da la toti inapoi.
Explica-mi te rog si mie cum de transferul meu de test catre Cristache a intrat instant la 12 noapte iar asa zisul transfer al lui tot de la BRD statea dupa spusele lui in asteptare de aproape 2 zile, iar pana la urma tot din Revolut i-a dat inapoi.
Daca i-a dat azi prin Revolut cum ramane cu acel transfer in asteptare dupa spusele lui?
Cristache, ti-au mai intrat o tura de 360 lei?
Hai sa fim serios, doar nu suntem copii.
Si apropo, unde e, de ce nu a intrat aici sa combata cu dovezi clare tot ce s-a scris?
LE: Am atasat si capturi din conversatii.
Sunt numerotate in ordine, vad ca aici apar amestecate, dar se poate intui dupa denumire care este ordinea.
Sunt discutii de joia trecuta pana inclusiv astazi.
Daca poate cineva spune ca omul asta a avut pentru vre-un moment intentia sa trimita acea consola si ca a fost de buna-credinta, atunci eu sincer nu stiu ce sa mai zic, decat ca, ne meritam soarta.
Dupa cum se vede si in poze, el imi spune ca din cauza ca am vorbit eu cu Cristache07 s-a razgandit.
Pai eu prima data l-am contactat pe Cristache07 ieri, in 25.02 dupa ce am vazut ca ma tot plimba.
Pe OP-ul lui de la BRD care mi l-a trimis aparea ca a facut plata in 24.02 deci Cristache07 ceruse banii inainte sa vorbeasca cu mine.
Pana ieri nu am mai schimbat 2 cuvinte cu Cristache07.
Despre ce vorbim aici?