Nu-mi aduc eu aminte cum trebuie sau atunci cand apareau informatii despre RE9 Requiem se zvonea ca lungimea jocului e cam pe la lungimea lui RE4? Doar ce l-am terminat ieri...pe langa faptul ca e unul din cele mai bune RE (gamplay, poveste, grafica) iar stilurile sunt imbinate foarte misto, dupa tensiunea acumulata cu Grace faci tranzitia la Leon si te mai relaxezi putin si invers...jocul mi s-a parut mai scurt decat a fost marketat din pacate. Repet, poate nu am inteles eu corect informatiile. La final la statistici imi arata un gameplay de 9 ore si 14 minute in conditiile in care am explorat fiecare camera si coltisor existent, am facut backtracking pentru ceea ce nu am reusit sa descopar initial si l-am jucat incet cat sa ma bucur de el. Din ce am inteles, jocul nu inregistreaza si scenele cinematice, astfel consola aratandu-mi ca am petrecut in el undeva la 13-14 ore.
Ca o concluzie...un joc foarte bun, dar...totusi...mi-as fi dorit sa fie mai lung...RE4 a fost mai lung si a avut mai putine cinematics-uri.