Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member
Să fie teapa mea dacă m-a inselat instinctul de data asta.
Si eu vreau sa ma tepuiesc insa de data asta sa o fac legal, din magazin, cu tot ce trebuie. Returnal (fiind unul din favoritele mele) arata mai bine in PS5 PRO si nu sacadeaza ca in PS5-ul de baza, clar si Saros va scartai pe base version. Nu stiu daca au scos patch la Silent Hill f. Ala e singurul care arata mai urat pe PRO, umbrele flicareau, insa nu se vedea de la o posta. Digital Foundry intotdeauna dau zoom pe video-uri, pana si ei spun ca in multe cazuri nu-ti dai seama cu ochiul liber. Este o imbunatatire clara, fara dar si poate. Ai fps-uri mai multe deci jocuri mai cursive, calitate mai buna in PRO pentru cele care au patch (sunt cazuri la unele jocuri de Quality Mode in base PS5 = Performance mode in PRO).
The Callisto Protocol e un exemplu bun de patch capabil pentru PS5 PRO. Ce ma deranjeaza si consider aiurea e ca mufele usb normale sunt acum in spatele consolei, pe fata are doar usb-c. Dar nu-i un capat de tara pana la urma.
Probabil o sa il iau din Altex si daca nu imi place ii dau retur, desi, repet, parca nu ma lasa inima sa dau 3000 lei pentru acest upgrade.
Nu ca nu mi-as permite, dar oricat as vrea sa ma conving, nu mi se pare ca merita.
Cam in asentimentul tau sunt si eu, Ionut. Pe vremea cand aveam PC pentru gaming, mereu faceam upgrade-uri la 2 ani. La vara se fac 5 ani de cand sunt posesor de PS5 si sunt foarte happy de alegerea facuta si consider ca n-am nevoie de altceva.
Ma gandesc ca merit un PRO mai ales ca sunt dedicat platformei si am o librarie consistenta de jocuri.