Quote Originally Posted by codpin View Post
... pe un forum de gameri entuziaști. ...
Ba chiar mai mult, pe un forum care are "Console" in nume . E clar ca aici marea majoritate sunt interesati mai mult de console, altfel ne-am plimba pe alte forumuri.
Si costul hardware-ului nu e singurul argument pentru care prefer consolele, ci si faptul ca majoritatea jocurilor digital & physical le am pe PlayStation si Switch. Nu vad de ce as investi intr-un nou "ecosistem", cum sunt PC-urile, cand de-abia am timp sa ma bucur de consolele pe care le detin deja, si cred ca si altii gandesc la fel. De aceea, sa cumpar un PC mi se pare mai mare pierdere de bani decat sa vand vechiul PS5 si sa cumpar un Pro.
Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Realizezi ca pe langa PC am PS5/PS3/XSX si Wii U, nu?
Nu am spus ca nu ai, ci doar voiam sa subliniez ca, daca investesti intr-un PC, anul acesta nu vei avea acces la versiunile de top ale celor mai importante exclusive din gaming, precum Saros si Wolverine, dar si GTA VI — care, desi nici eu nu sunt cel mai mare fan al seriei, cred ca va fi un titlu „must-play” in 2026. Cu un PS5 Pro pot juca cele mai bune versiuni ale acestor jocuri chiar de la lansare, iar in afara de zvonitul Half-Life 3, nu exista niciun exclusiv pe PC care sa ma atraga la fel de mult.