Single post: Resident Evil Requiem
-
Senior Member
Teo sper ca nu te deranjeaza ca intru in polemica cu tine insa pana la urma "we agree to disagree". Si-mi expun si eu opiniile mele: Prima experienta in multe domenii din viata poate lasa de dorit. Eu ca sa inteleg si sa apreciez o muzica buna, trebuie sa o ascult de zeci de ori, ca sa inteleg filmele lui Christopher Nolan le-am vazut pe toate de cateva ori, la fel si-n jocuri. Eu iau cazul Resident Evil 4 remake, am 200 de ore in el, l-am terminat cam de 7-8 ori nu mai stiu, fiica-mea la terminat pe Steam de vreo 50 de ori minim, 300-400 de ore jucate probabil. Asta spune ca probabil suntem obsedati. Insa lucrurile care iti plac, vrei sa le repeti ba chiar apreciezi cu timpul adevarata valoare, lucru care eu il gasesc imposibil la prima experienta. Insa mai acordand o sansa s-ar putea sa descoperi ca "it's more there than meets the eye". Sunt departe in a ma crede destept sau sa te jignesc, doar mi-am scris parerea.
P.S. OFFTOPIC: Christopher Nolan intr-un interviu acordat a spus ca a fost atat de marcat de filmul La La Land incat a fost la cinema si l-a vazut de trei ori. Vazand acestea am pus si eu mana pe film si l-am fazut de multe ori si acum e unul din favoritele mele all time. Aveam pareri preconcepute despre muzicale, credeam ca-s americanisme de 2 lei.
Sloganul lui Mobexpert se potriveste de minune: Suntem cu totii diferiti din fericire.