Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Sporul de performanta e minim, cel mai nasol mi se pare ca prin achizitia respectiva girezi modelul de a plati preturi ridicole pentru Disc Drive 450 de lei sau 150 de lei Stand vertical. PS5 Pro cu acesorii e 4600 de lei.

numaGabi
A explicat foarte bine chiar daca ai PS5 Pro tot o sa sacrifici rezolutia si detaliile daca vrei fps mai mare iar implementarea de ray tracing e modesta. Nu se comapra cu ray tracing pe high sau path tracing de pe PC.

Cu PS6 sunt sanse mari sa avem rezolutie, fps si ray tracing de calitate.
Eu raman optimist si cred ca o sa avem PS6 in noiembrie 2027.
In ordine, ti-am spus si ieri ca iti respect parerile dar ale mele sunt fundamental diferite. Nu inteleg ce incerci sa ma (te?) convingi, consola este cumparata deja. Vrei sa o vand dupa 2 zile si sa-mi cumpar un PC SH care este depasit inca de anul trecut?

Sunt absolut de acord ca este 'ridicol' sa platesti 450 de lei pe un drive sau 4500 de lei pe o consola pe care te joci la niste detalii incredibile, este insa mai putin ridicol sa dai pe o placa video pretul unui Audi A4 din 2012 cu care inca iti faci treaba daca ai grija de el.

Spune-mi te rog ce vrei sa fac ca sa te conving ca ai tu dreptate! Daca te linisteste pe tine, fac asta! Consolele noi nu le vezi pana in 2028, insa cea mai realista estimare este 2029-2030 la cum se desfasoare lucrurile. Poti sa ramai tu cat de optimist vrei.