Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Corect e normal sa dezbatem “jucăriile” noastre și totul trebuie privit într-un mod constructiv fără supărare.
OK sunt PC gamer la origine dar am totuși 4 console. Luam maine Switch 2 dacă scoteau varianta cu ecran OLED.

Xander e “the godfather” la Xbox si mi-ar placea sa ies la o bere cu el.
Numai luati totul personal.
Pai chestia e ca tu nu "dezbati" tu pur si simplu incerci sa convingi pe oricine cumpara ceva de ce nu trebuia sa cumpere, la fel ai facut si cu Nintendo Switch 2 din cauza ca nu avea OLED ai facut cu ochi si otet pe cei de la Nintendo, asta e parerea ta, si tot incepeai sa 'votam cu portofele' pai lasa-ma vere ca iasa si mie un joc sau o consola odata la 8 ani de zile sa ma bucur de ea nu tot sa imi repeti de ce nu trebuia sa o cumpar, mi se pare penibil sincer insistentele, am inteles, ai zis odata, nu trebuie sa tot repeti. Pe voi poate va intereseaza Oled-ul, pe mine nu ma intereseaza ci anumite jocuri sa mearga in 60fps, Ray Tracing sincer am PC cu 4090 si de multe ori il opresc pentru ca nu imi pasa, prefer framerate-ul si Rezolutie, fiecare persoana are prioritatile lui, la fel cum fiecare poate sa isi zica parerea despre un joc/consola etc, dar chestia la voi e ca inistati sa explicati de ce nu trebuia sa cumpere, e ca fraza aia de la inceput din GTA V "Spune-mi ce doresti ca sa iti explic de ce nu poti sa ai".