Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
Prima impresie, mie nu-mi place

Eu mi-am inceput istoria in RE cu Veronica X. Nu mi-a placut, n-am stat prea mult sa trag de mine sa-l termin. RE original, RE2, RE3 nu mi-au placut. Eu sunt dumb trigger happy idiot. Ador Resident Evil 4 (in special remake-ul), RE 5 , Village, 7 (Death Aim si Revelations n-au fost rele, le-am jucat si terminat). RE2 fiica-mea la terminat, eu ma uitam si faceam galerie.

Requiem e o versiune noua de RE2 se pare, deci nu-i pe gustul meu. Du-te ia cheia, pune-o in cealalta parte, ia un rahat, fa-l praf in partea aialalta. Intre timp aia invie iara.... Se mai tine si-un maimutoi dupa tine...(am urat asta in RE2). Nu-i pentru mine. Pana la urma e o chestie de gusturi, s-au intors iara la radacini cu asta.

Genul acesta de gameplay era ok prin anii 2000 cand devii trebuiau sa livreze mult continut intr-un spatiu de manevra relativ restrans. Diverse mini-puzzles, inventory items si fiecare se potriveste undeva, o cheie gasita la subsol deschide o usa de la etajul 3 si asa mai departe... plus ca ai si un guster care mereu e pe urmele tale si permanent esti in alerta sa fugi, sa gasesti o scapare. Astfel de scenarii erau ok in anii 2000 ca nu era content si te tinea in priza cumva. Nici eu nu sunt fan, mai ales sa stiu ca sparge usi si trece prin pereti un zdrahon care-ti face creierul pane daca te prinde. Raman la gameplay pe YT si bine ca am urmarit un pic de trailere and stuff, ca daca faceam un blind buy, regretam banii.