Eu sunt unul dintre aia care comentez, n-am PS5 PRO, am doua PS5 base edition. Pe mine ma intereseaza VALOAREA produsului, nu pretul. Din Pacate aici sufera PRO-ul, valoarea nu este atat de mare incat sa justifice clar necesitatea lui. Au trecut mai bine de 6 luni de la lansarea lui Silent Hill f nici acum nu are patch pentru a rezolva problemele existente pe PRO. Am urmarit toate materialele Digital Foundry si am inteles clar si nu vreau inca sa fac cheltuiala. Diferenta nu e WOW, developerii nu-si dau interesul si pentru PRO , se concentreaza doar pe baza. Aici e de fapt problema.
Iese Saros la finalul lui Aprilie si daca va rula la fel ca Returnal eu sunt multumit si raman cu base edition.
Am un feeling ca exista riscul si pe PRO ca GTA VI sa ruleze la 30 fps?
Spun asta pentru ca procesorul parca e acelasi ca la base edition cu un 10% overclock Si din ce am inteles este responsabil de framerate mai bun nu placa video (nu ma dau expert).
Aici este o persoana care foloseste doar PS5, ma apropii in curand la 1000 de jocuri in librarie si anual butonam (eu si fiica-mea) peste 100 de jocuri. Ambele console au mii de ore de functionare. Deci le folosim intens nu sta praful pe ele.
Nu sunt hater doar nu vreau sa am sentimentul ala " Pe ce naiba am cheltuit banii ca abia se vad diferente" Prefer sa-mi iau multe jocuri in schimb.