Am trecut razant prin postari, @Xander RO, eu nu inteleg cum ai putut sa fii one sided atatia ani.
Recunosc ca si eu sunt fanboy Sony, dar tot am 2 Xbox OG si 2 X360 modate, pe care le ador.
Si ma bate gandul sa iau un Xbox One X strict pt Forza Horizon 2 si Halo 5.
Si cam atat cu Xbox. Pt mine a murit la X360. N-are sens sa elaborez, ti-ai dat si tu seama in final.
Nu mai tin partea niciunei corporatii, am ajuns sa iau si Switch OLED. Ma bucur de tot ce pot.

Felicitari pentru PS5 PRO si sper sa te bucuri de el cel putin pana trecem de criza asta AI.
Am fost un opozant al PS5 PRO, doar pentru ca la momentul respectiv existau PC-uri in aceeasi suma, mult mai performante.
Intre timp, nimic nu mai are sens in lumea asta. N-as fi crezut ca PS5 PRO va deveni cea mai buna optiune de gaming la ora actuala.
Am si eu unul (sta pe bara pentru ca am fost inspirat sa iau PC inainte de AI apocalypse), dar abia astept sa-l pun la lucru cu GTA6. Unde mai pui ca Sony aparent a renuntat si la portarile pe PC. Suddenly, PS5 PRO a devenit must buy.

Nu stiu daca esti aceeasi persoana, dar erai cumva pe forumul XPC acum multi ani, si ne-am contrazis o groaza pe 7900GT vs X1800/XT, in Oblivion?