Multumesc! Cam asta a fost si motivul pentru care l-am luat, ca indiferent din ce parte privesti problema, cu toate magariile care se intampla in tech si cu GTA 6 pe drum, chiar este the sweet spot acum.
Nu pot sa cred!!! (K*d**k??) Da, eu sunt si imi amintesc perfect tot momentul! Sper ca ti-am nimerit si userul, dar daca nu, da-mi un refresh te rog! Eu tin legatura si astazi cu 2-3 baieti de pe XtremPC!
Tu iti dai seama cat de batrani suntem si prin cate am trecut ca sa ajungem aici?! Dumnezeule mare, vorbim de un moment de peste 20 de ani. Probabil ca ti-ai dat seama ca sunt eu (acolo mergeam cu alt username) dupa legatura cu prenumele si dupa modul compulsiv, ala a ramas la fel, indiferent de CNP!
Nu nu, eu eram G-man, dar il tin minte si pe K*d**k. Au trecut 20 de ani dar parca a fost ieri...
Nu postam foarte des, mai mult citeam, dar tin minte ca eram mega fanboy Nvidia.
Si acum tot cu Nvidia am ramas, dar ii injur ori de cate ori le cumpar produsele.
On-topic, referitor la momentul lansarii PS5 PRO, tin minte ca tot recomandam pe aici prebuild-uri cu RTX4070, care costau cat consola la acel moment. Din pacate nu mai este cazul acum, dar analiza DF de mai jos (minutul 18:55) releva atat de bine ce ziceam atunci, si anume, thanks to DLSS, FG, RR, RTX4070 ruleaza RE: Requiem cu tot cu Path Tracing, la o calitate cu mult peste PS5 PRO.
Dar cum am zis, that ship has sailed. Cred ca cu greu te incadrezi la un build SH, in suma aia.