Single post: Resident Evil Requiem
-
Senior Member
Am facut si eu platina astazi, a fost o placere totala! Jocul arata absolut spectaculos pe PS5 Pro, probabil una dintre cele mai bune grafici pe care le-am vazut pana acum pe consola, partea de inceput cu RTX-ul ala pe cladiri cu siguranta a fost cea mai spectaculoasa scena vazut de mine vreodata pe o consola, locked @60fps! Cred ca reprezinta un tech demo despre ce se poate face pe PS5 Pro cu optimizare buna si cu PSSR 2.0.
Gameplay-ul este visceral si organic, luptele sunt intense, explorarea are greutate si fiecare moment pare construit cu grija. La minusuri as mentiona totusi absenta unui photo mode day one. La un titlu asa fotorealist e pacat ca nu poti face poze la calitate maxima (e.g. Ghost of Yotei photo mode este the ultimate state of art).
Am spus anul trecut ca 2025 a inceput bine rau, dar daca ma uit in calendar si socotesc Resident Evil Requiem si Crimson Desert plus ceea ce anul acesta va mai aduce, cred ca stam excelent si in 2026. Ma simt recunoscator ca sunt viu si contemporam cu asemenea opere de arta!