Single post: Marathon
-
Senior Member
Hippy ya yo cand am intrat prima data in el au sarit culorile pe mine din toate directiile, parca jucam versiunea de Destiny cu texturi de It Takes Two! Imi place super mult stilul grafic, eu sunt un mare cocalar din punctul asta de vedere, mie daca-mi dai cladiri albastre si roz care se reflecta in apa sunt incantat! 
Acum despre joc, evident ca dupa primele 4 ore sunt inca pierdut si habar nu am ce (si de ce) trebuie sa fac, but I'm getting there, am rabdare cu el pentru ca gunplay-ul este demential si stilul grafic ma incanta la maxim. Se vede ca este facut pentru teamplay totusi...
Inteleg ca trebuie sa fac contracte ca sa duc o factiune cat mai sus (probabil ca pe prima), insa ce nu se leaga momentan este sentimentul ca am lovit un objective wall. Eu joc cu randoms, iar aia se duc mereu in sulix si nu ajuta mai nimeni la obiective, iar daca ma duc solo sa fac contractele alea de la factiuni sunt foarte rapid overwhelmed de inamici si nu apuc sa scanez nimic. Steep learning curve, dar imi place!