Nu pot sa ma uit la un review facut de cineva corupt care da nota mai mica unui astfel de joc ambitios decat a dat la Skull & Bones...
Mai si spune ca un bou 'I didn’t spend a ton of time upgrading or leveling…', iar apoi se plange ca sunt luptele grele...

Eu pe astia nu ii mai inteleg, amputeaza din start jocuri extrem de ambitioase (cum este asta), cu o lume vasta, vie, beautifully hand crafted, pentru ca nu are poveste buna sau li se pare lor prea dificil. Sa imi spuna si mie cineva care mama naibii este povestea aia deep si buna din universul Zelda, cu unu cu nume de mufa UTP care se trezeste dupa 100 de ani si isi da seama ca e Chuck Norris. Cu toate astea, eu personal am spus la momentul ala ca Zelda este un joc magnific pentru lumea vasta pe care o ofera si pentru elementul de fantasy si explorare.

Cand schilodesti din start un joc atat de ambitios cu note de 5 si 6 pentru ca te-ai blocat tu sau nu rezonezi tu cu elementele din el, il condamni la o eticheta. Nota aia reprezinta o eticheta, care ramane cu el forever. Are nevoie de 10-15 note bune doar ca sa contrabalanseze 6-le boului asta si la final sa ramana undeva la 80. Sigur, 80 este inca o nota foarte buna, dar e pacat.

Vor jocuri open world, vaste, vii. Eu nu l-am jucat inca, sa vedem daca binevoiesc Altex sa livreze maine, dar din ce vad, nu cred ca a mai existat un joc cu o lume atat de vie si de vasta de la Witcher 3 incoace. And yet? Il umplem de 5 si de 6 ca am dat noi de un bug sau ca nu are elemente narative pe gustul nostru. Daca era prea scurt lua 7 ca Mafia The Old Country ca nu exista explorare. Aici au explorare, faci 5 ore pe cal dintr-o parte in alta, inglobeaza atat de multe elemente in el si totusi, nu e suficient de bun ca n-are poveste de Witcher.

Posibil sa fiu eu trecut de un anumit prag de varsta si sa apreciez altfel tot ceea ce mi se ofera pentru ca simt ca nu mai am timp, dar vad un trend atat de nociv in ultima vreme a industriei de a minimiza orice efort si de a critica orice. Ma uit inclusiv la boii aia care au nenorocit media de la Marathon, un joc deosebit de smart si de bun, de minim 80-85, pentru ca nu sunt capabili sa ramana vii mai mult de 1 minut in pvp...

O sa se duca dracului media, speram sa ramana peste 80, dar daca mai apar inca 2-3 frustrati din astia prieteni cu propria palma il nenorocesc de tot, degeaba primeste note bune din partea celorlalti... s-a dus toata magia...