L-am încercat și eu de la un prieten în seara asta puțin, doar sa vad partea grafica și cum se comporta pe cele 3 moduri. Altceva nu ma interesează pentru ca nu ma atrage cu nimic, nu îmi place, nu e genul meu...doar partea grafica a fost o curiozitate de a mea.
Modul Performance pe PS5 base (nu îmi permit PRO și probabil ca mine sunt mulți) e o jignire la adresa gamerilor. Se vede mai rău decât pe vremea PS3, ba chiar și pe atunci erau jocuri care arătau mai bine decât o face crimson. Pe partea de Balanced se mai schimba puțin lucrurile, iar pe Quality e diferența dar nu cât sa spui wow, apa în continuare arată ciudat, cascadele arata ciudat, culorile sunt ciudate (mult prea colorat). Nu cred ca PS5 base nu e o consola capabila, drept dovada zecile de jocuri optimizate asa cum trebuie. Sa marketezi un joc pentru a provoca atât hype și sa o faci 90% cu gameplay PC și vreo 10% cu gameplay PRO asta arata cata încredere ai în produsul tău și nu e ok.
Spor la joaca celor ce se bucura de el, eu am rămas dezamăgit de partea grafica a unui joc mult prea lăudat