Single post: Crimson Desert
-
Why so serious ?
Mai...nu stiu...fie jocul cum o fi - clunky as fac, cu o tona de probleme de control si animatii si prea multe functii ingramadite pe un controller atat de mic - de fapt, cam asta este ideea mea despre joc - este un joc imens, ingramadit intr-un loc mult prea mic, cumva - au adaugat si au adaugat si au adaugat si poti face 1 milion de chestii, de la diferite tipuri de combat, la diferite tipuri de explorare, de world traversal, la tipuri de misiuni samd.
E bun sau rau, e o combinatie de Witcher cu Zelda cu RDR2 si cu alte cateva jocuri, care e clar ca nu place tuturor, mai ales faptul ca nu-ti explica mare lucru, dar...nu mi s-a mai intamplat de muuuuult sa stau sa ma joc pana la 2 noaptea si sa-mi fie greu sa-l las din mana 
Explorarea si ce poti gasi si ce misiuni poti face si unde te duc si cum sunt legate anumite misiuni intre ele...si asta doar in primele ore de joaca efectiv sunt magistral realizate 

Momentan imi place, dar da...il joc pe PC - pe Xbox mi se pare de nejucat - desigur, daca nu aveam PC care sa-l duca mai bine ca Xbox-ul, ma multumeam cu ce aveam, dar...