Pana acum il consider unul dintre cele mai complexe jocuri pe care le-am jucat vreodata, cu siguranta cel mai ambitios titlu din ultimii ani, nu pot sa-l las nici macar ca sa postez mai mult, vreau sa revin cu o postare mai lunga dupa ce mai investesc cateva ore in el.
Dpdv grafic este mindblowing, cu siguranta cea mai buna grafica vazuta de mine vreodata pe console. Nu credeam ca voi spune asta imediat dupa ce am mai spus-o odata la Resident Evil Requiem. Pur si simplu nu pot sa ma joc, stau mai mult timp in Photo Mode...
Sper ca s-a lamurit ca multi dintre day one haters erau de fapt afectati de lucruri tehnice (e.g. Rob cel Real, care avea enabled 120Hz pe un display de 60Hz si spunea ca jocul arata rau). Este o experienta completa, o lume dinamica si vie, cand vine momentul sa il inchid ma apuca anxietatea, efectiv cred ca am dormit 7 ore adunate in weekend, n-am mai patit asa ceva de la RDR2 incoace.
Repet ceea ce am spus si la Stalker 2, o alta bijuterie a vremurilor noastre tratata mizerabil, sa scazi atat de drastic nota unui joc atat de bun datorita unor probleme tehnice day one, mi se pare o nedreptate foarte mare si cred ca generatia noastra n-ar merita sa fie iertata niciodata daca jocul asta nu urca la cel putin 85+ pe Opencritic. Se poate inca, are doar 56 de reviews, se pare ca nu s-au aruncat toti precum gainile la muci...
Repet intrebarea la care inca nu mi-a raspuns nimeni si astept un raspuns argumentat:
Cu ce anume este povestea din Crimson Desert sub cea din Zelda: Breath of the Wild, joc notat cu 96 si cu ce anume este mai prejos complexitatea lumii si a puzzle-urilor din Crimson Desert? Banuiesc ca Zelda nu a luat 96 pentru vreo grafica mindblowing, pe un display comparabil cu Nokia 3310.
Intre timp, avem patch:
Patch Notes Version 1.00.03
main highlights:
- Added storage box, you can finally store items at the Greymanes camp, unlocked in chapter 3
- Keyboard and mouse controls have been adjusted massively, for controller, inputs like jumping are now more responsive
- Added more fast travel points around the map
- Many boss fights and encounters were made easier
- Knowledge takes less time to gain
- Force palm is now learned much earlier in the story
- It is now faster to chop down trees
- Ores, collectibles and bonfires are now discovered automatically when near them
- Improved camera movement when aiming a bow at a brazier and adjusted the range for lighting arrows accordingly.
- Added effects for damaging structures at enemy strongholds, destroying the infirmary for example results in wounded enemies no longer returning
- Improved the visuals for many puzzles
- Lantern range is increased for clues

Reply With Quote