Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Uite, am sesizat ca esti extrem de toxic pe threadul asta, drept pentru care de acum incolo am sa te ignor in legatura cu orice este legat de Crimson Desert. Nu iti dau block pentru ca te respect si de multe ori, pe threaduri care iti convin, ai pareri pertinente si la subiect.

Aici in schimb, tot ce faci de o saptamana incoace este sa denigrezi un joc despre care nu stii nimic si pe care nu l-ai incercat. Nu iti inteleg motivele, probabil trebuie sa te convingi tu pe tine insuti de anumite lucruri, whatever, cert este ca discursul tau la adresa jocului este doar pure hate fara nici un fel de fundament, dai tot felul de copy/paste de la toti chatbotii si toti nebunii de pe reddit...

Intr-adevar, dar macar il joc, deci pot sa spun ce vad cu ochii mei, nu bat campii cu citate generate de AI in necunostinta de cauza.

@All, pe un ton mai vesel, va incurajez daca vreti si aveti timp sa urcati aici screenshots, sa ne bucuram cu totii, fiecare cadru este unic!
Sunt de acord ca am exagerat un pic dar oare sunt singurul?
Daca lauzi esti bun daca nu avem o problema.

Nu era nimic generat de AI doar scoteam in evidenta starea jocului optimizare, buguri si faptul ca nu e un punct de reper nici pe partea de grafica nici pe partea de poveste, nu are nimic cu adevarat inovator, e un joc open world mare pe care poti sa il explorezi si sa te bucuri de el.

Eu zic ca nu e frumos sa pui automat pe cineva la zid doar pentru ca e critic...

razvanrazy e critic cu anumite jocuri care pur si simplu nu ii plac ceea ce e si normal! Nu totul e roz si fiecare are gusturile si parerile lui!

Numai insist dar am impresia ca se vrea un cerc restrans in care daca nu te conformezi esti luat la tinta.

In fine nu am vrut sa stric la nimeni bucuria jocului.