Single post: Crimson Desert
-
Senior Member
Genial video, initial am fost furios pentru modul mizerabil in care a fost tratat jocul, dar am trecut peste pentru ca, repet, traiesc o experienta completa si n-am mai fost atat de immersed de la Witcher 3 incoace.
N-am fost furios pentru ca mi-ar lua mie neaparat din placere, ci pentru ca jocul va ramane in istorie cu pata asta, cu eticheta asta nenorocita, cu notele alea date de niste mizerabili care probabil doar asa considera ca pot iesi in evidenta, calcand in picioare un joc ca asta dupa ce practic, in 20 de ore, au jucat doar tutorialul si au vazut 20% din ceea ce lumea asta minunata are de oferit.
Daca inca eram sanatosi la cap, noi ca si specie, niciodata jocul asta nu avea voie sa ia sub 85-90 media, puteai sa ai si walkthrough break pe main path, asteptai patch si ii dadeai get out of jail free card pentru cat de minunat este la alte capitole si pentru cat efort s-a depus in el.
Idiotii aia care au dat note sub 7 nu dovedesc doar ca sunt niste incapabili, dar fac o demonstratie clara a faptului ca inainte de toate, la unii, rautatea umana primeaza si este mai daunatoare decat prostia, pentru ca lasa un joc istoric ca asta cu o eticheta si cu o medie de Fifa!
Ideea principala din video, 200% adevarat:
“building a world that I have genuinely stopped believing anyone will build again”