Single post: Crimson Desert
-
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
E normal sa nu placa tuturor. Oamenii sunt diferiti si au gusturi diferite.
Mie mi se pare ceva senzational, magistral, efectiv nu stiu ce alte superlative sa mai folosesc - am aproape 100h in el si nu cred ca am descoperit 50% din ce are jocul de oferit - nu ma refer doar la harta, dar si la sisteme, la side quests unice, la miscari de combat sau puzzles, nu mai zic de farming, casa de decorat, camp si misiuni cu oamenii mei, facut potiuni, crafting, embeded items pe arme/armuri

După ce ai vrea sa decorezi case într-un joc, s-au sa faci skanderberg? Prostii de pierdut vremea aiurea! Măcar are poveste interesantă? Începutul mi se pare misterios și rămâi cu întrebări despre ce naiba se întâmplă, devine tot mai misto povestea si vrei sa descoperi tot mai mult din ce se întâmplă pe acolo sau poveste moare încet ca am auzit ca nu ar fi cine stie ce dar am rămas mirat sa aud asta totusi. Eu de abia aștept Phantom Blade Zero sa bag acțiune, bătăi! Probabil că nu-s eu cu RPG-urile astea cu tot felul de prostii in el si bla bla ca in Witcher 3 de mi-am pierdut timpu degeaba!