Ma bucur pentru tine - te rog lasa-ma si pe mine sa ma bucur de acest joc. E clar ca nu este genul tau, daca nici Witcher 3 nu ti-a placut.

Nu conteaza de ce as vrea eu sa fac si asta - important este, in perspectiva mea, sa avem optiuni si sa putem sa le ignoram daca vrem - si fix asta se intampla cu acest joc. Poti face ce si cum vrei tu si poti ignora majoritatea sistemelor introduse in joc, daca vrei. Cam la fel ca la combat - avem zeci de stiluri si optiuni, dar il putem juca si simplu, cu scut si normal + heavy attack daca asta ne dorim.

Da, povestea nu e cine stie ce - heck, nici nu cred ca se va clarifica inceputul, pana la final - dar nici nu joc pentru poveste - asteptarile mele erau setate din reviews.
La naiba, am zeci de ore cand nici nu fac misiuni, nici macar secundare, ci doar explorez - nu deste asta e vorba in jocuri? Placerea de a juca? De a te pierde in lumea respectiva?

Mie asta-mi ofera jocul si asta este motivul pentru care am ales sa nu scriu prea mult aici - alte jocuri iti ofera o experienta liniara de 15-25h si discutam in sute de postari pe aici.

Aici, dupa 100h, inca nu am timp sa scriu si prefer sa ma bucur de lumea aia.