Single post: Crimson Desert
-
Senior Member
Imi place jocul. Cred [emoji28]. Altfel nu aveam peste 50 de ore in el pana acum.
Dar sunt atâtea momente in care mă scoate din sărite. Exemple:
1. Găsit navă de pirați pe mare. Mers la navă. Omorât tot. Lootat. Done. Eee, done pe naiba. Stai că nu e asa. Nava face parte dintr-un quest. Găsit quest la un moment dat. Evident du-te din nou la navă si omoară tot.
2. Găsit castel cu un fel de fabrică in interior. Explorat castel. Găsit instrucțiuni pt activat mecanisme fabrică. Activat mecanisme fabrică. Plimbat 10-15 minute prin castel si pe lângă sa-mi dau seama la ce folosește. Renunțat. Cautat pe net. Ce crezi? Tine de un quest. Găsit quest, venit înapoi la castel, bătut boss care acum s-a spawnat. Parcă nu putea fi acolo de la început. Chestii de genul ăsta ma scot din "imersiune" si fac totul sa pară o simulare, nu o lume reală (cum ziceam si mai sus). Pierdut iar minute ca sa activez rahatul ala de fabrică pt 3 elixiruri si ceva papuci ca recompensă.
3. Găsit puzzle. Privit puzzle. Găsit rapid soluție. Bun, acum rotește/împinge/trage mecanisme care se mișcă cu viteza melcului. Pt ca de ce sa nu pierzi si aici minute bune?
Jocu' ăsta is bate joc de timpul meu si ma enervează. Si cu toate astea abia aștept să-l deschid iar. E o relație toxică.