Eu de joi numai Hades 2 butonez. Ai dreptate, inceputul chiar a fost greoi, m-a omorat Scylla (boss-ul 2) de 2 ori in primele run-uri (insa datorita soundtrack-ului nu eram frustrat deloc). Dupa ce am pierdut si la Chronos de vreo 3 ori, am activat butonul magic - GOD MODE si tot am facut run-uri. Este primul joc pentru mine in care am gasit dialoguri diferite pentru micile "gaselnite" care le faci, exemplu fiind cand spargi o vaza cu bani la boss: Put that back sau You thief... Pufnesc uneori in ras de ce remarci au. Mi-am tras si animal de companie, o pisica pe nume Toula, toarce si prinde pesti ii mai da si-o gheara peste ochi la Ciclop.. ( pisica are tendinta sa doarma mai mereu insa daca dai peste ea alergand, se activeaza si te ajuta in confruntari). Funny

Ador jocul pentru ca te recompenseaza si ai multa satisfactie, daca ai rabdare sa desfasori povestea, sa intelegi beneficiile "keepsakes" si ca poti sa le schimbi dupa fiecare biom pentru maxim avantaje, sa descoperi si sa-ti alegi zeii preferati si sa faci combinatii smechere cu Arcana cards. Hades 2 este mai mare si mai ambitios decat primul avand dupa ceva timp doua optiuni inainte sa incepi run-ul (Underground sau Surface).

Asa este ca gameplay-ul e simplist cu 4 butoane care fac 4 lucruri diferite + R2 ca speciala. Insa n-ai nevoie de 20 de chestii si pana la urma folosesti cateva din ele. E un joc de exceptie, la bani buni ce ofera distractie pe cinste. Poate ca ai momente de frustrare daca vrei platina si trebuie sa faci toate challenge-urile. Dar care joc mai ambitios nu-i asa?