La mine nu exista zi sa nu descopar ceva care sa ma faca sa pun controllerul jos si sa am un moment 'wow'... este atat de nedrept ca jocul asta a fost lansat in acelasi an cu GTA VI, aproape ca imi doresc sa mai fie amanat cateva luni GTA VI doar ca sa ia Crimson Desert jocul anului!

In concurenta cu hype-ul creeat pentru GTA VI nu are nici o sansa, mai ales ca a fost macelarit la note de toti idiotii, dar in absenta unei lansari a GTA VI in 2026 ar fi cea mai mare nedreptate din istoria gaming-ului sa nu castige GOTY...

Astazi am stat jumatate de ora in Pailune sa ma ploua, efectiv nu ma puteam opri din facut poze la pontoanele alea din lemn rosu, ude! Dedesubt era cea mai tare apa pe care am vazut-o vreodata in jocuri, se lovea de mal... intr-o iluminare ireala...

Apoi, cetatenii orasului au inceput sa o ia la fuga ca sa se adaposteasca de ploaie... asta dupa ce am asistat la cea mai NPC packed batalie din toate jocurile pe care le-am jucat, Lord of the Rings style, efectiv sute de inamici care se luptau in timp real, incredibil cat de imersiv au facut totul...