Single post: Saros
-
Senior Member
Am mai facut un al treilea run aseara si am ajuns la primul boss - Prophet. M-a omorat ca trebuie sa ma adaptez la tiparul gloantelor colorate. Voi intelege sper mai bine in urmatoarele run-uri utilitatea scutului ca pana acum nu-l gasesc folositor. Eu prefer sa ma feresc. Nu poti sa ai scutul activat si sa tragi cu R2. Doar o singura arma am descoperit pe langa pistol, un rifle care mi-a picat de multe ori cu eficienta diferita. Vazand postarile am ajuns sa cred ca atat Returnal cat si Saros sunt cumva jocuri de "nisa". Nu au acel element "wow" care sa atraga si alta categorie de gameri. Daca ti-a placut Returnal, Saros e pentru tine, daca nu... Depinde de tine si de dispozitia care o ai. E mai usor fata de Returnal, viata pica mai des, ai si sistemul de upgrade care te ajuta si are aceeasi atmosfera "dark" unde nu ti se explica nimic la inceput si tu gasesti log-uri audio si file-uri si iti dai seama ce se intampla. Sper sa-i adauge un dlc gratis cu CO-OP online sa-l faca mai accesibil, mai fun.
P.S. La ce s-a intamplat cu Blupoint Games exista risc si pentru HouseMarque sa fie "lasati la vatra" de catre Sony daca Saros nu se vinde bine.
Ei stau 3-4 ani sa produca jocuri similare, AAA ce-i drept insa nu-s pentru o categorie larga din pacate. Deci sa nu ne mire daca vine un anunt intr-un an,doi ca studioul se inchide.