Quote Originally Posted by codpin View Post
Am reușit aseară să fac 2 run-uri… sunt varză! Încurc dash cu shield, încă nu m-am obișnuit cu shield și nu îl folosesc și văd ca mă trage în jos asta. Am ajuns în al doilea run la primul boss și m-a omorât destul de repede.

Sound design și implementarea cu DualSense sunt excelente. Vizual e iarăși impresionat.

Ce nu m-a convins până acum e felul în care se simt armele. Am folosit doar 2 pistoale și 2 rifles dar parcă trag cu capse în ei. Nu simt greutatea aia pe care o simțeai în Returnal când trăgeai.

Poate se schimba treaba mai târziu. Abia aștept să mă întorc la el.
O sa dai de o a treia arma in curand! Sa vezi ce sar schijele din ei! Sunt la a patra lume iar pe al treilea boss l-am facut cu un pistol. Daca pici pe combo x3 cu pirecing shot, power gen, trinity hit, rupi tot. Saros este mai accesibil, mai aratos, mai customizabil dar...Returnal are ceva aparte si cred ca tine de poveste si atmosfera. Story-ul ala dark sci-fi, horror, este top. De la cosmonaut, la mama Selenei, la fiul ei, la bossi, totul este un puzzle psihologic pe care-l completezi treptat si te lasa pe tine sa interpretezi. Saros e cam direct (pana acum) vedem ce se mai intampla pana la final.