Wow, what a story!

Ceva de genul acesta am patit si eu, nu cu Uber, ci cu un taximetrist (cred ca era TAXI 2000 sau ceva de genul acesta pe vremea aceea). Aveam multe cutii and stuff de carat, si cand omul a vazut ca nu sunt atent, mi-a "sustras" telefonul. La care vorbisem cu 2 minute inainte, si la care dupa ce am ajuns cu cutiile la firma unde aveam treaba, scot telefonul sa-l sun pe client, si ia-l de unde nu-i. Reusesc sa dau de om, imi spune ca el nu stie nimic despre niciun telefon.

A iesit cu show, si i-am zis direct: "tati, din partea mea, poti sa pastrezi telefonul, mie imi trebuiesc doar numerele de telefon si datele. Dar daca te faci ca nu-l gasesti, eu mor cu tine de gat!". Ma luase cu "stai sa-l caut prin masina, poate a cazut, blah blah".

Ca sa va dati seama ca omul era deja pregatit sa imi vanda telefonul, mie mi l-a dat deja "decodat". Adica atunci cand a ajuns la mine, nici nu mai cerea parola... Si a reusit asta in mai putin de o ora. Ce-i drept, era pe vremea Nokia, but still...

Next time, pe unde ai chestii importante, pune-ti niste AirTags, activeaza ceva de tracking... In rest, Militia Romana (ca altel nu pot sa-i zic), era la fel atunci, cum este si acum. Daca nu ai pile, sansele sunt aproape zero.

Si haideti sa va explic cum e cu pilele: unui amic i-au fost furate toate 4 rotile. Yup, Bucuresti, buricul targului, s-a trezit cu masina fara roti si CD player. Mkay, mers la Politie, au facut aia misto de el, sa-si ia adio. Dupa care a dat tacsu' niste telefoane, si sa vezi minune, a doua zi l-au sunat sa vina la nu stiu ce depozit al Politiei, ca i-au gasit chestiile furate. Merge omul meu acolo, ii arata oamenii niste roti, si o gramada de radio-uri, CD-uri, etc. Asta saracul, se uita, cauta, si zice "Nu sunt ale mele aici". La care militianul "Ba da, iti zic eu ca sunt" (si i-a facut cu ochiul). Pe sistemul "hai ia-ti 4 roti, alege-ti un CD player, si sa zici saru'mana!". Crazy, right?