Single post: Clubul Apple Mac & macOS
-
11-05-2026 20:51 #1228 SP
Why so serious ?
Nu ti-as recomanda. Eu am luat si Office 2019 si office 2024 sau ceva de genu (nici nu mai stiu versiunile, dar am luat 2) si ambele s-au transformat, automat, in office 365 care necesita subscriptie si au devenit nefolosibile fara sa platesc abonamente, asa ca am trecut la Pages.
Faza e ca m-am si super chinuit sa le activez, pentru ca toate drumurile oficiale duceau catre 365 si efectiv nu aveam cum sa le activez - mi-am pierdut cateva ore bune, pe parcursul mai multor zile, ca sa reusesc si tot eram nevoit sa anulez update-urile automate.
Am incercat si cu el piratat si tot nu am reusit sa-l fac sa mearga pentru ca auto update-ul necesar imi distrugea efectiv experienta si-mi inchidea random ce lucram - si in Office si in Excel - si am pierdut multe din cauza asta, atat la originale cat si la cel piratat.
Pentru Excel, folosesc google sheets, mai ales ca am nevoie de el sa fie online. Dar la Office, am nevoie sa ramana local, deci d-aia m-am reorientat spre Pages, desi are niste limitari imbecile.