Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
Xbox probabil nu va avea suport oficial la noi
Culmea e ca au, dar doar prin PC si PC Gamepass. Daca eram vreo Armenia sau Belarus ziceam ba... nu se poate si asta e, imi fac cont pe UK/EU sau nu fac deloc. Dar de luat banii legal din Romania vrei sa ii iei, prin urmare scoti ca un sobolan nenorocit doar PC Gamepass, ma pui in oala cu Moldova si cu Albania si la revedere prostii aia care au profile de 15 ani, descurcati-va!

Este un toggle nenorocit in consola sa faci enable la Locale la o regiune, Xbox Store exista deja pe Romania si este identic cu cel din Polonia de 7 ani deja, am tot pus poze, dar cand esti o corporatie nenorocita care alearga doar dupa bani, n-are rost sa te gandesti cat de F*up este sa oferi doar jumatate de portie, pentru ca presupui tu niste cifre...

Nu exista nici o problema legala si nu exista nimic si nici un motiv in lumea asta, se poate invoca orice, din moment ce PlayStation este deja de 12 ani si Nintendo de 9 ani oficial pe piata din Romania, nu vreau sa aud de la Microsoft nimic, nu ma mai intereseaza nimic ca legal sau ca orice ca*at prajit.

Nu vreau sa aud de vanzari nu vreau sa aud de nimic, Sony n-au venit aici de multe PS3-uri ce-au vandut in Romania pana in 2013/14, pur si simplu au incercat o piata in dezvoltare din EU si le-a iesit! Nintendo la fel...
Infrastructura digitala o ai deja, store ai, moneda locala deja circula in ecosistemul tau, trebuie doar sa nu mai fi nenorocit, atat!

Pe ei in schimb, ii f*te grija daca 'Xbox'sau 'XBOX', zici ca e retardata si asta, lua-o-ar dracu’ cu icoanele ei de boot sa o ia!

LE: Imi cer iertare, de cate ori abordez subiectul asta se trezeste in mine o bestie alimentata de frustrare si furie.
Paul daca am exagerat cu ceva, te rog frumos sa stergi tu ce consideri ca nu e nici o problema!

Xbox or XBOX