Single post: Xbox network Romania
-
Senior Member

Originally Posted by
Papillon_
Xander iti inteleg suparea fata de Microsoft (Xbox) dar nu mi se pare ca sunt singurii care nu au sport adecvat pentru Romania.
Nintendo sunt cam in aceeasi situatie cu suportul. Nu ai suport pentru limba romana, preturile sunt in euro nu in lei.
Doar Sony si Valve au suport bun pe Romania
Eu prefer sa tin XSX pe Irlanda pentru engleza si euro nu inteleg de ce o tineti pe GB. E mai greu de comparat preturile cand sunt in lire sterline.
Mie imi place in continuare XSX pentru ca:
- e cea mai compacta si bine gandita consola de pe piata.
- Xbox Play Anywhere care a fost extins recent la foarte multe jocuri iti permite sa cumperi jocul odata si sa il joci pe consola sau PC.
- suportul USB cu VLC care imi permite sa vad multe animeuri pe TV.
- au deobicei cele mai bune preturi la jocuri fizice third party pe console dintre toti
De acord cu lira. Poti cumpara oricum de pe aproape orice tara din europa, de ce sa te limitezi la cea mai scumpa valuta posibila?...la unele jocuri recomand Islanda, au preturi foarte mici, in fine.
Suportul in Romania pe console este necesar pt cloud gaming, atat. In rest, nu ne-ar ajuta mare lucru. Am mai zis anterior, si daca am avea suport complet tot as tine consola pe Ungaria deoarece iesi mai ieftin la aproape orice release. Ah, mai e chestia aia ca Xander zicea ca vedea achivement urile in romana. Mda, simpatica implementarea la trofee pe playstation...personal, as tine si alea pe engleza, dar presupun ca e fain sa ai optiunea de a cumpara in lei, pe un magazin in romana etc...