Single post: Xbox network Romania
-
Senior Member

Originally Posted by
Papillon_
Nintendo sunt cam in aceeasi situatie cu suportul. Nu ai suport pentru limba romana, preturile sunt in euro nu in lei.
Nu sunt deloc in aceeasi situatie pentru ca:
1. Consola Nindento Switch (ulterior Switch 2) este lansata oficial se vinde oficial in Romania din 2017
2. Cand creez Nintendo account, am Romania in lista si sunt alocat unui Nintendo eShop de EU, imi pot cumpara membership de pe un site care are in denumire '-RO', chiar daca moneda este inca Euro
3. Acel Nintendo eShop il pot accesa din consola. Daca fac acelasi lucru de pe un account de Ucraina spre exemplu, da eroare 'not supported'
4. Pe cutia de la Switch am sticker si manual in limba romana
Prin urmare, suportul Nintendo nu este nicidecum similar, chiar daca sunt de acord ca poate fi imbunatatit. Jigodiile astea au inca pe site la sectiunea 'Consoles - N/A' pentru Romania, la fel ca si store-ul din consola care este total absent pentru ca normal... lipseste Locale.
Noi pentru Xbox pe piata de console nu existam, pentru Nintendo, PlayStation si Steam, da, indiferent cat de bun sau prost este suportul oficial. Important e ca este!.