Era cazul. Cred ca cele mai frumoase momente din gaming le-am petrecut in jocul asta (si in Destiny 1), a fost pentru mine ce a fost WoW pentru cei care l-au jucat la vremea lui. Dar chiar a sosit momentul sa puna batista pe tambal, n-am mai jucat de la "true ending" (care a fost absolut spectaculos si perfect) si cred ca atunci s-a oprit majoritatea comunitatii. Din nefericire am inteles ca asta o sa vina cu concedieri in masa la Bungie, imi imaginez ca ramane echipa core de la Marathon si o echipa mica, pur creativa, sa puna bazele lui Destiny 3, asa ca pana atunci n-au ce sa faca cu majoritatea developerilor, mai ales ca probabil a intrat Sony in ei la cati bani au pierdut.

Ce imi pare cel mai rau e ca nu mai e jucabila campania aia de la inceput, Red War, Forsaken, etc. acolo chiar s-au incaltat cu fesul cu contentul ala, din ce am inteles practic nu mai exista. Nu inteleg ce-au facut acolo, dar e pacat, ar fi fost frumos acum pe final sa bage tot contentul legat cap-coada daca vrei sa joci campania de la inceput pana la final. Aia e, D2 ramane unul din cele mai mari "you had to be there" momente din industrie