Revin cu niste lamuriri, imi cer scuze daca am parut nesimtit ca i-am blestemat si de data asta nu mai sunt ironic, trec printr-o perioada grea si sunt in sevraj dupa 27 de ani de fumat, azi sunt in ziua 8 si imi vine sa distrug toata casa!

Deci, nu m-a deranjat problema in sine cat faptul ca incearca sa o dea pe consola mea! N-am postat toata conversatia dar shaul' ala m-a intrebat inclusiv daca mai am garantie la PS5! SERIOS??

Cum ar fi sa trimit consola la garantie si sa le zic in ticket ca nu-mi merge sunetul intr-un joc? Cu cate cururi rad aia de mine si mai plimb si consola degeaba sa mi-o sparga idiotii astia de la curierat... 'domne alte 70 de jocuri imi merg dar uite mi-au zis aia de la IO ca e stricata consola!'

Codul mi l-au dat ca sa scape ei de bug, sau cel putin sperand ca in felul asta scapa de bug si imi inchid gura, nu le duc eu mila lor ca au cheltuit un cod digital cu mine! Habar n-are nimeni cata energie si cata viata s-a scurs si se scurge din mine cu mizeria asta!

Probabil ca sunt eu psihopat, acum incercand sa ma las de fumat iese tot mai des in evidenta treaba asta, dar eu vreau sa fac ce vreau eu si cand vreau eu cu banii mei, nu cand vor ei sau sa astept sa iasa PS6.
Sa vina sa-mi 'ia consola de acasa'? Nu chiar, dar macar sa imi spuna o vorba buna ceva, sa astept un patch, orice, sa imi ceara niste poze din system ceva, nu 'ai tu consola stricata, case closed!'.

PS: Scuze inca o data, n-am vrut sa fiu nici rautacios nici ironic cu nimeni de aici.