Single post: 007 First Light
-
Vires Intus
E clar software dar poate fi de la cum discuta "codul jocului cu codul consolei", daca are sens. De multe ori se intampla sa apara bug-uri pe playstation care nu sunt pe xbox si invers. Deci poate fi ceva de genul. In acelasi timp, niciun joc nu e livrat fara bug-uri si va spun "din culise" ca unele bug-uri sunt waived si aia e. Bug-uri care au replication rate FOARTE RAR, gen unul din 10.000 users si sunt greu de replicat local (nu poti sa repari un bug daca echipa de QA nu il poate reproduce, e imposibil, ca nu stii ce anume nu merge bine).
Parerea mea din ce s-a intamplat e ca esti un caz izolat (nu neparat doar tu, dar o mana de oameni din toti) iar asta combinat cu faptul ca pare imposibil de replicat local (desi e clar ca niste oameni s-au straduit) + faptul ca e ceva legat de "comunicarea" cu consola (deci poate fi Sony related) rezulta in zero solutii. Eu sunt surprins ca s-au agitat un pic si chiar ti-au dat cod de joc, altii nici nu te bagau in seama. Asa ca baga un "ayaye", vezi recomandarile de mai sus, si joaca altceva, da-l in Dumnezeu de joc ca n-are sens sa-ti faci nervi pentru o prostie de genul. Again, nu e GOTY, n-ai pierdut sansa vietii tale de a juca Baldurs Gate sau mai stiu eu ce