Single post: Clubul PlayStation 5
-
Senior Member
Sunt absolut de acord cu afirmatia referitoare la inflatie si la costul vietii... eu am acum salariul dublu comparativ cu 2018 dar traiesc mai prost, sau cel putin am mai multe grija. Evident ca asta afecteaza la nivel global si vanzarea de jocuri, indiferent cat de bune sau de multe sunt.
Referitor la exclusive, eu am un punct de vedere mai radical cu care nu toata lumea e de acord. Exclusivele PlayStation n-au ce cauta pe PC sau pe Xbox, asa cum n-aveau ce cauta nici fostele exclusive Xbox pe PlayStation. Toata nenorocirea milogilor astora de la Xbox a luat-o la vale rau de tot din cauza prostituarii jocurilor exclusive si a mizeriei aleia cu #inclusivness@mobile# sh*t!
Incepuse de mult, dar au pus multora capac odata cu nenorocirea asta cu #everywhere#anywhere#
Pentru mine, ca entitate vie cu CNP, magia consolelor consta in jocurile exclusive. Daca inchid ochii si ma concentrez, simt si acum in tot organismul senzatia aia cand am facut unboxing la Xbox 360 impreuna cu Gears of War 1, pur si simplu simteam o explozie de dopamina. Idem cu Half Life si Starcraft pe PC, PlayStation 2 si God of War, PlayStation 3 si Killzone @ The Last of Us, sau Nintendo Switch cu Mario si Zelda.
Pentru mine asta este magia gaming-ului, iar momentul in care au inceput toti ca milogii cu 'ia-o na-o ca ti-as da-o' pe toate platformele a fost oribil. Mi se pare scarbos sa vad Halo pe PlayStation, Ghost of Yotei si God of War pe PC sau Final Fantasy si Age of Empires pe Xbox.
Pur si simplu nu e locul lor acolo...
In momentul in care magia aia dispare, dispare odata cu ea si toata placerea, nu mai este nimic diferit fata de un PC din anii 2000 cu Winamp, Yahoo Messenger si jocuri crack-uite...