Single post: Valve Steam Machine

1. #96 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa stii ca exista viata si dincolo de GTA 6. Sau orice alt joc "popular". Also, 90% din libraria de Steam pe Windows sa ruleze deja pe Linux, e o mare chestie. Pana a intrat Valve pe scena, nu stiu daca mergeau 1%.

Asta cu "e necesar ca Linuxul sa ofere aceleasi lucruri pe care le poti face doar cu Windows in prezent", oh well. Windows-ul e o mizerie (asta a facut-o Microsoft, nu eu). MacOS-ul e la ani lumina, si "nu stie sa ofere aceleasi lucruri". Si nici nu trebuie. Fiecare e pe felia sa. Doar ca pe Linux nu mai stai la mana lui Microsoft, nu te impanzeste nimeni de reclame si mizerii de spyware (pardon, ei zic "telemetrie"). Si nici nu dai bani pe OS, pe Office, pe update-uri. How about that? Ca sa nu mai zic ca limitarile impuse de Windows 11 ii fac pe cei cu PC-uri mai vechi sa se mute automat pe Linux. Sau pe faptul ca daca vrei update-uri la Windows 10, trebuie sa platesti...

Anyway, aici e vorba despre Valve, si ce face cu Steam Machine. Iar din ce vad eu ca face, pune un mare umar la evolutia Linuxului. Ca daca ar fi vrut si ar fi facut un fel de Proton pentru MacOS, ar fi pus inca un umar si la evolutia Mac-urilor, si chiar ca ar fi ajuns Windows de plans. Acum, nici Valve nu face munca patriotica. Cu fiecare joc extra pe care-l aduce pe mai multe device-uri (nu conteaza ca sunt cu Linux, cu MacOS, cu Android sau Windows), cu atat mai multe yacht-uri isi cumpara Gabe...

Also, this:
    Attached Images Attached Images img_6661.jpeg