Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Blur-ul despre care vorbeste e aproape nesesizabil, doar pe homescreen il observ cand scrolez rapid prin jocuri. Tare sunt curios, cati dintre noi de-aici de pe forum il observa in jocuri? Nici macar in cele 2D nu-l observ.
Esti tu norocos. Mi-ar placea si mie sa nu observ abominatia aia de ecran si sa imi pot lua consola. As fi platit si 300 de euro in plus pe ea daca venea cu un ecran OLED de aceeasi calitate ca pe orice telefon flagship. Si la Switch OLED si-au batut joc de ecran - am returnat 3 console pana sa imi trimita in sfarsit una fara faimosul "green tint", insa macar acolo in cele din urma nimereai un ecran decent. La Switch 2 toate sunt puscate.

Pentru mine blurul e foarte sesizabil. La fel e si peak brightness de doar 400 nits. La fel e si acuratetea culorilor si contrastul submediocru. Le-am sesizat pe toate imediat cum am luat consola in mana intr-un showroom AVstore.

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Daca doresti OLED esti binevenit sa cumperi un Steam Deck OLED sau Legion Go 2, care costa de la 800 Euro in sus .
Ce zici de un Switch 1?