Cel mai probabil carcasa nu va fi goala ci va contine ceva artwork. Nu ma refer punctual la tine, dar nu inteleg valul asta de furie dezlantuit online vis a vis de 'no disc', ca si cum daca avea disc fizic il tineam atarnat de perete.
Sigur, nu e best practice, nu ma bucur nici eu, dar again, noi i-am facut sa fie nesimtiti. Pana si la o mizerie de random tweet bait 'new pic leaked' se strangeau 1 milion de reactii instant. Eu sincer ma mir ca nu l-au lansat la 100$ standard, nu ii inteleg de ce nu au facut-o...
Revenind la carcasa, carcasa o vad, sta in biblioteca, este tot ceva GTA VI merch related, este on display acolo. Probabil ca jocul va avea 750GB si chiar daca puteau comprima doar informatia de baza de pe disc, nu stim noi cum vor sa isi faca ei packaging la toate aseets etc...
Si ca sa mai subliniez inca un lucru pozitiv din toata porcaria asta, ganditi-va ca in GTA VI veti petrece minim 500 de ore, daca nu mai mult. Asta nu e joc sa il termini in 2 saptamani si sa scoti discul. Eu cel putin ma lovesc de asta la Crimson Desert, regret amarnic ca l-am luat pe disc, cred ca am facut switch la discurile alea de 1500 de ori de le-au luat toti dracii, pentru ca mereu joci si altceva in paralel.
Cu GTA VI cel putin, sigur am sa joc in paralel alte 20 de jocuri pana cand voi spune stop GTA, remove the disc, asa ca varianta asta cu digital code inside the case ar putea chiar functiona, cel putin in cazul meu. Think about it...
In legatura cu day one, ai dreptate, exista un risc, dar tinand cont ca am dat 4 precomenzi la toti retailerii posibili

, sper ca macar unul sa livreze day one. Daca in secunda lansarii nu am jocul, il iau digital pe loc si n-au decat sa vina cu intarziere, nici nu le mai raspund la interfon.
Be happy about it, suntem contemporani cu (probabil..?) cea mai mare lansare din istoria gaming-ului, sau cel putin printre cele mai mediatizate de pana acum. Era clar ca one way or another vor fi putin nesimtiti, nu va mai necajiti din toate prostiile (spune cel care era sa moara din cauza lui 007), macar sa fie jocul asa cum speram cu totii, ca versiuni cu sau fara disc, deluxe, complete, legendary, remaster, remake, vor fi cu zecile...