Single post: Valve Steam Machine
-
Senior Member
Problema mea cu Valve este potentialul irosit si lenea.
Parerea mea este ca, indiferent de riscurile asumate de a fi fost un fail, sau cel putin nu la nivelul asteptarilor, puteau sa indeplineasca visul tuturor oamenilor de pe planeta asta si sa scoata Half Life 3. Asa cum puteau ei, poate n-ar fi fost un 10/10 dar ar fi insemnat pentru multi indeplinirea unui vis! Tehnologie ca sa faca ceva ultra quality au, capacitatea de a inova Doamne ajuta au... bani au... fan base au...
Era singurul joc care cred sincer ca ar fi detronat GTA VI ca nivel de hype worldwide, pur si simplu s-ar fi prabusit planeta daca se anunta jocul asta! Bun, nu lansezi Half Life 3 ca ti-e frica, dar nu faci nici macar un minim de efort sa lansezi o versiune normala pentru Alyx, pentru omul de rand care refuza sa-si bage capul intr-un WC portabil pentru a se bucura de joc...
Apoi, chiar daca in plina criza a memoriilor pe care toata lumea o intelege, vii si anunti mizeria asta care e mai slaba decat base PS5 ca performanta si fara nici un titlu exclusiv, imi ceri 1000$ pe ea si nu-mi dai nici macar un controller.
Recunosc ca au facut N alte lucruri bune insa eu, ca si utilizator de consola, nu le simt pentru ca nu beneficiez de ele. Steam Machine as fi cumparat, day one chiar, daca exista un singur motiv pentru care sa fac asta. Half Life Lost Coast pot sa joc si pe laptop-ul nevesti-mii...