Oh boy, pentru mine vestea asta e final nail in the coffin. Am 38 ani, oi fi dinozaur, dar eu nu ma mai regasesc deloc in lumea actuala, cu tot ce se intampla. Prefer sa ma retrag intr-un colt, cu disc-urile si consolele mele retro. Silly me, credeam ca finally o sa pot sa bag disc-ul de PS3 in PS6, ca la Xbox.

Comparatia cu PC-ul being full digital nu isi are rostul, pentru ca pe PC nu exista monopol, esti liber sa-ti achizitionezi jocuri din n locuri, la preturi foarte bune (ori gratis!), ai multiplayer gratuit, subscriptions de oriunde, humble bundles etc, pe cand la Playstation ai doar PS Store si atat. Am sa-mi iau PS6 doar daca Sony lasa macar 3rd party devs sa vanda si pe alte platforme, altfel adio. Mi se pare ca UE parca avea ceva de zis legat de asta.
Also, cum s-a zis mai sus, backwards compatibility cu PS4/PS5 e pa pentru jocurile pe disc, alta veste proasta.
Se adauga si criza RAM/SSD, care cica s-ar mai prelungi 4-5 ani, + valul de layoffs din industrie, si avem furtuna perfecta.
Cat de inspirat am fost ca am apucat sa-mi fac dream PC-ul inainte...