Ce raspuns infect, daca chiar aveau bun simt putea sa vina cu un comunicat si sa spuna clar ca odata cu modificarea asta pe digital toate jocurile cumparate sunt detinute de tine si nu o sa fie sterse din cont.

Am 5 console PS3, PS5, Wii U, Switch 2 si XSX iar inainte am mai avut Xbox One S, One X si PS4 Pro original plus editia the last of us.
In ultimi 10 ani am cumparat 9 console plus multe jocuri pe disc si digitale.

Daca nu ma lasa sa atasez un disc drive ca la PS5 pe PS6 sau pe noul Helix ca sa ma pot juca jocurile fizice pe care le am pentru PS4/PS5/XSX eu sincer o sa le spun adio la noua generatie de console.

Mai am un desktop de top facut pe componente acum 2 ani unde acolo totul e digital dar Valve in 22 ani nu a facut inca magarii cum face Sony de sterge filmele cumparate din conturile utilizatorilor iar pe PC chiar ai o alternativa 100% digitala DRM free unde ai tot timpul acces la kitul de instalare, e vorba de GOG.

Pana la urma jocurile fizice pe disc erau unul dintre atuurile consolelor pe langa pretul accesibil al hardwar-ului.
Din cate vad acum le elimina pe ambele, devin niste PC-uri mai scumpe dar la care trebuie platesti pentru multiplayer si salvari in cloud.

No One Can Afford Consoles Anymore