Single post: Clubul PlayStation 5
-
Member
Tocmai am iesit de pe un subreddit dedicat si ce sa zic sunt socat cum gandesc cei care cumpara numai digital.....am incercat sa port o discutie si literalmente oamenii au disonanta cognitiva...zici ca vorbesc cu cei ultra religiosi....nu exista sa inchida serverele, ca eu cumpar si e al meu.....cand le zici de ultimul comunicat cu ps3 si filmele delete-ate, dau ochii peste cap si ignora...las ca va fi bine pentru toti....da voi astia minoritari cu fizice sunteti problema......e ceva rau, sper pentru sanatatea mea psihica , omul sa fi fost troll
---------- Post added 03-07-2026 at 10:34 ----------
Toti stiam ca va veni momentul dar am sperat ca va mai dura cel putin inca o generatie. All digital fara legi care sa protejeze consumatorii este cel mai naspa lucru care se poate intampla. Dupa momentul ala, eu sincer ma astept sa bubuie pirateria vreo cativa ani buni, cu studiouri inchise, targete nerealizate si poate poate or sa dea inapoi sau vor implementa chestii care sa ne lase pe noi sa decidem ce facem cu acele licente digitale( le vinzi, le pastrezi, le inchiriezi etc)