Quote Originally Posted by Xander RO View Post
voi la ce va asteptati? De unde mirarea asta?
Eu ma asteptam ca atunci cand vor face anuntul asta, sa vina la pachet si cu anuntul in care ne spun ca platforma devine deschisa, la fel ca un PC, astfel incat sa existe si alte magazine care vand jocuri pe playstation in afara de PS Store. Daca mi-ar fi spus ca din 2028 nu mai fabrica diskuri, dar apare GOG pe Playstation si pot cumpara digital jocuri DRM-free, ii pupam si le dadeam portofelul. Crezi ca mie nu mi-ar placea sa imi tin cele 50 de jocuri pe doua HDD-uri in loc sa umplu un dulap cu plastice?

De aici e mirarea. Mirarea e cum au anuntat ca de maine la console aduc aceleasi dezavantaje ca un PC, insa nu aduc si avantajele de PC.

Quote Originally Posted by Xander RO View Post
ei vor doar banii nostrii si intr-un fel sau altul, ii vor obtine. Ok boicotati PlayStation, alternativa fiind? Porcii ceilalti, care vor fi tot digital only? PC? Ok, poate, pentru cine isi permite...
Sa fie sanatosi. Oricat de scump e un PC de gaming, daca decizi sa piratezi tot ce se lanseaza cu DRM, garantez ca pe termen lung iesi mai ieftin decat sa iti cumperi playstation si fiecare joc din ps store. Fa un calcul simplu la durata de viata a unui PC sau console 7 ani - doar 5 jocuri pe an x 80 euro x 7 ani = 2800 de euro economie. Nu am calculat cu PS Plus pentru ca si la PC o sa ai pretul VPN-ului, deci tot pe acolo. Explica-mi te rog cum e mai scump sa te joci pe PC, poate imi scapa ceva.